Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 156 1.9 jtd Тресе при потегляне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако съединителя е "усилен" , може ли педала да по-твърд от нормалното.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ако при тръгване с по-високи обороти тресенето намалява до изчезване, подготви се психически за маховик.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Ако при тръгване с по-високи обороти тресенето намалява до изчезване, подготви се психически за маховик.
        Ако отговаряш на мен, става дума за 156 2.4 136кс, при която педала на съединителя е по-твърд, отделя долу и нормално, без претрисания при потегляне и задна. Незнам как се държи усиленото Валео, затова попитах.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Наскоро пробвахме едно 2.4 жтд 136кс, та съединителя си отделяше нормално долу, но предала ми се стори твърд, не тресеше изобщо нито напред, нито назад, буксуване не усетих, а доста я измъчих колицата. На какво може да се дължи това?
          износен притискател
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
            Ако отговаряш на мен, става дума за 156 2.4 136кс, при която педала на съединителя е по-твърд, отделя долу и нормално, без претрисания при потегляне и задна. Незнам как се държи усиленото Валео, затова попитах.
            Не. Това беше за колегата отворил темата. За при теб е вероятно това, което казва Живко.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Маховика е здрав смених само съединителя но педала е омекнал незнам добре ли е зле ли е сичко като работа и части ми излезе 500 лв .Сега не тресе и отделя ниско доло .Долято е и масло за спирачките има ли значение няма ли

Comment

Ако отделя ниско значи не е обезвъздушена добре.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X